PIJNVRIJ BEWEGEN

Ja, ik wil alle (start)informatie ontvangen

Rugklachten hebben een enorme impact op je dagelijks leven. Ze belemmeren je om te genieten van activiteiten die je voorheen leuk vond en kunnen zelfs je mobiliteit beperken. Maar met 10 fitness sessies kun je die rugklachten aanpakken en je levenskwaliteit herwinnen.

Onze speciaal ontworpen fitness programma’s richten zich op het versterken van de spieren in je rug en het verbeteren van je houding. Door regelmatig deel te nemen aan deze sessies, zul je merken dat je rug sterker en flexibeler wordt.

Onze ervaren fitnessinstructeurs zullen je bij elke stap begeleiden. Je voert oefeningen uit die specifiek gericht zijn op het verminderen van rugklachten. Deze oefeningen zijn zorgvuldig ontworpen om de juiste spiergroepen te versterken en de druk op je rug te verminderen.

Na slechts een paar sessies zul je merken dat je rugpijn begint af te nemen en zal je in staat zijn om dagelijkse activiteiten uit te voeren zonder de belemmering van pijn. Je wordt Sterker, Energieker en Pijnvrij.

Omdat rugpijn vaak veroorzaakt wordt door verzwakte spieren en gewrichten, moet je je rug versterken om rugklachten te voorkomen. Je moet erg voorzichtig te werk gaan, bij de minste foute beweging kan je je rug overbelasten en je rug opnieuw kwetsen.

Bij het 5-Weken rugonderzoek gaan we samen onderzoeken hoe je pijnvrij je rug kan versterken. Je start steeds op jouw eigen tempo en niveau. De startbelasting is nul kilogram en de oefeningen worden automatisch aangepast aan je beweeglijkheid.

Pak rugklachten aan en herwin je levenskwaliteit vandaag nog! 

Met het 5 weken rugonderzoek willen we je helpen om de juiste eerste stap te zetten naar een pijnvrij leven

Dit mag je verwachten van het 5 weken onderzoek

 • We starten met een intake, een cardiotest en een krachttest
 • Je persoonlijk oefenprogramma wordt opgesteld
 • Je krijgt professionele begeleiding om de oefeningen aan te leren
 • Je traint 2x per week
 • We leren je pijnvrij bewegen
 • Na 5 weken doen we opnieuw een cardio- en krachttest en ontvang je je rapport
 • De planning van jouw sessies wordt afgestemd volgens jouw agenda
 • Je eenmalige bijdrage bedraagt € 59 euro voor 5 weken

Hoe gaat het te werk?

 • Vraag meer info aan of schrijf je direct in 
 • Je wordt gecontacteerd door de coach die je alle uitleg zal geven
 • Je krijgt een afspraak voor jouw eerste intake gesprek, daarna volgt een conditietest en een krachtmeting
 • Zet jouw 10 afspraken al vast in jouw agenda en hou je eraan, zo zorg je voor routine
 • Na 5 weken volgt een nieuwe cardiotest en krachtmeting. Je ontvangt jouw rapport

Veel succes met jouw deelname!

Rugklachten verleden tijd! Ervaar wat 10 sessies kunnen teweegbrengen!

Onze deelnemers geven ons een 10/10:

Ann uit Aalter (53 jaar)
“Ik was aanvankelijk sceptisch over het rugonderzoek, maar ik ben zo blij dat ik de sprong heb gewaagd. Ik leerde oefeningen die specifiek gericht waren op mijn rugklachten, en het heeft een wereld van verschil gemaakt. Ik voel me sterker en flexibeler, en mijn rugpijn is bijna helemaal verdwenen.”
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bruno uit Aalter (45 jaar)
“Het 5 weken durende rugonderzoek was een keerpunt in mijn leven. Dankzij mijn deelname heb ik geleerd hoe ik mijn rug sterker kan maken en mijn pijn onder controle kan houden. Ik ben zo dankbaar voor deze kans en raad het iedereen met rugproblemen aan.”
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Nadia uit Aalter (64 jaar)
“Ik kan het rugonderzoek niet genoeg aanbevelen. Na jaren van chronische rugpijn vond ik eindelijk verlichting dankzij dit programma.
Ik kreeg een op maat gemaakt behandelplan dat echt werkte. Mijn rugpijn is aanzienlijk verminderd en ik kan eindelijk weer genieten van mijn dagelijkse activiteiten zonder belemmering.”
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

🙋Veelgestelde vragen

ℹ️ Meer info over de deelnemende clubs

Het 5 weken onderzoek is een initiatief van European Fitness Academy met de steun van de Belgische Cardiologische Liga

© European Fitness Academy | European Fitness Academy is een geregistreerd merk | Disclaimer & Privacy | Voorwaarden deelname